Сумські студенти розгромили у баскетбол кропивницьких

Перегляди: 1114

Сьогодні, 14 травня, в спортивному залі ЦДПУ відбулася перша зустріч студентського чемпіонату України з баскетболу між командами ЦДПУ та Сумського державного університету.

З самого початку великою ігровою перевагою заволоділи гості. які виграли першу чверть із перевагою в 20 очок - 15:35, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Надалі ситуація на майданчику не змінилася. Підопічні Андрія Бєлозерського та Ярослава Ковальова діяли впевнено, а кропивницькі хлопці забагато помилялися, навіть у простих моментах. Тож у середині другої десятихвилинки перевага сумчан сягнула 33 пунктів - 25:58.

Але й на цьому сумчани не зупинилися і продовжували набирати очки. На велику перерву конкуренти пішли за рахунку 28:72.

Надалі перед підопічними Андрія Бабенка стояло завдання - поступитися з якомога меншим рахунком. Але після третього періоду на табло горіли цифри 45:95.

У заключній чверті вирішувалися вже тактичні завдання, а снайпери влаштували триочкову перестрілку. Фінальна ж сирена зафіксувала розгромну перемогу студентів СУМДУ - 67:134.