Перевізникам виставили нові вимоги роботи на маршрутах Кропивницького

Перегляди: 2378

Міська влада Кропивницького визначила підприємства-перевізники, які протягом наступних п'яти років працюватимуть на 12 міських маршрутах.

Як повідомив CBN начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міськради Кропивницького Олександр Вергун, нові договори містять додаткові умови, яких не було в 2013 році.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мова йде про обов'язкову наявність в усіх маршрутках пристроїв GPS-навігації, інформацією з якої в подальшому зможуть користуватися усі пасажири.

Власників автопідприємств зобов'язали наводити лад на кінцевих зупинках своїх маршрутів.

Мер міста Андрій Райкович раніше вказував на відсутність там туалетів, на бруд у салонах, на чохли сидінь, які перетворилися на ганчір'я.

Крім того, як тільки в місті впроваджуватимуть систему електронних квитків, перевізники повинні обладнати свої транспортні засоби відповідними пристроями.

Отже, ПП «Олікс» працюватиме на маршрутах №№3, 21, 108; ПП «УкрАвтоІнвест» - №№5, 11, 126, 8; КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.» - №№4, 111, 134; ТОВ «Кіровоград-Євро-Транс» - №18 та ТОВ «Автобаз Кіровоград» - №14.

За словами Олександра Вергуна, на конкурс не подали жодного нового транспортного засобу, проте у договорах з перевізниками збираються прописати пункт про те, що підприємства протягом одного - двох років мають оновити рухомий склад.