Поблизу Олександрії у ДТП постраждали троє людей

Перегляди: 1674

На трасі Знам'янка - Луганськ - Ізварине, на виїзді з Олександрії в сторону Дніпра, сталася ДТП.

Близько 7:40 зіткнулися мікроавтобус Volkswagen Transporter і ВАЗ 2115, передає «Моя Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У поліції подію не коментують. За попередньою інформацією, транспортні засоби їхали в попутному напрямку від села Куколівка в сторону Олександрії. Не доїжджаючи до олександрійського мосту через залізницю, Volkswagen Transporter, що їхав попереду, почав розвертатися, і ВАЗ в нього врізався.

Травми отримали троє людей. В однієї - легкі садна і забиття, в іншої - забиття грудної клітини та підозра на перелом грудини, у третьої - рвані рани, закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку.

Нагадаємо, 12 травня близько 18:30 поблизу Суботців сталася ДТП. Унаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів Toyota та Volkswagen загинули чотири особи, у тому числі двоє дітей 2014 та 2015 років народження, які перебували в Toyota.

Водій та пасажир Volkswagen Touareg, а також жінка з Toyota зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості та госпіталізовані в лікарню.