Екс-працівник ДАІ Кіровоградщини - а тепер перевізник - полаявся в автобусі з АТОшником (ВІДЕО)

Перегляди: 5328

Учасник АТО Роман Друзь заявляє, що колишній начальник прес-служби обласного ДАІ Сергій Кузьменко обурювався його присутністю в автобусі, екс-ДАІшник заперечує.

Подробиці - у відеосюжеті CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

17 травня учасник АТО Роман Друзь їхав з Гайворона в обласний госпіталь на обстеження. Раніше він переніс складну операцію на серці, тепер потребує регулярних обстежень у лікарів. За словами ветерана, один із пасажирів почав обурюватися його присутністю в автобусі, вживаючи при цьому нецензурну лексику.

Пасажиром виявився колишній начальник прес-служби обласного ДАІ Сергіій Кузьменко. Його дружина - власниця автобусу. Екс-ДАІшник запевняє, що не мовив у бік АТОшника жодного кривого слова.

У Романа Друзя за плечима - три роки війни. Він пройшов Іловайський котел, Савур-могилу, донецький аеропорт. Торік йому стало зле, і з-під Пєсок його відвезли у Кіровоградський кардіодиспансер, де діагностували інфаркт. За допомоги голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка та першого заступника голови облради Юрія Гугленка Роману встановили штучний серцевий клапан.

https://www.youtube.com/watch?v=p9sd15mWcnY&feature=youtu.be