В Назарівці сьогодні відчули, як модно бути спортивним (ФОТО)

Перегляди: 2619

Сьогодні, 18 квітня, в селі Назарівка Кіровоградського району відбулися спортивні заходи під гаслом «Спортивним бути модно».

Це свято пройшло завдяки ініціативі голови обласної ради ветеранів спорту та війни Олександра Березана, яку підтримали обласний центр «Спорт для всіх», фірма «Агротехнологія плюс» та педколектив Назарівської філії Карлівського навчального закладу, інформує CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Своїми олімпійськими спогадами та враженнями з назарівцями, учнями та вчителями Вишняківської філії та Карлівського НВО поділилися арбітр Олімпійських ігор - 80 в Москві Олександр Березан і спортивний журналіст Юрій Ілючек, який працював на Олімпіадах у Ріо-де-Жанейро та Пхьончхані.

Ну а потім школярі завзято змагалися в човниковому бігу, стрибках у довжину з місця, метанні м’яча в вертикальну ціль, підніманні тулуба з положення лежачі та підтягуванні.

Кращі з кращих були відзначені дипломами та цінними подарунками. Проте це був як раз той випадок, коли перемогли абсолютно всі – діти, які запам’ятають свято надовго, і дорослі, які отримали позитивні враження та емоції.