Голова фракції «БПП "Солідарність"» в Олександрійській міськраді склав депутатські повноваження

Перегляди: 897

Голова фракції «БПП "Солідарність"» в Олександрійській міській раді Андрій Коломійцев склав депутатські повноваження і подякував виборцям за довіру.

Тепер він очолить Приютівську об'єднану громаду, і, за законодавством, не може суміщати представницькі мандати, інформують «Олександрійські новини».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про зміни в депутатському корпусі стало відомо сьогодні, 22 травня, на черговій сесії Олександрійської міськради.

Від імені міської ради та виконавчого комітету міський голова Степан Цапюк привітав Коломійцева з обранням Приютівським селищним головою та вручив йому квіти. Після цього депутат подякував своїм колегам за співпрацю, а олександрійцям - за довіру. «Мені сьогодні не соромно подивитися в очі кожному виборцю, який віддав за мене свій голос», - звернувся Коломійцев з трибуни, після чого залишив сесію.

Новим головою фракції «БПП "Солідарність"» в Олександрійській міськраді обрали Віталія Заріцького, заступником - Івана Баранова.

Нагадаємо, Андрій Коломійцев переміг на виборах Приютівського селищного голови 29 квітня, набравши 63% голосів.

Як повідомлялося, вчора Президент Петро Порошенко звільнив голову Олександрійської РДА Богдана Курупа з займаної посади у зв'язку з обранням останнього Новопразьким селищним головою.