Кропивницька «Зірка» внічию зіграла з «Десною» (ФОТО)

Перегляди: 1287

У першому матчі плей-офф, в якому за право грати наступного сезону в Українській Прем'єр-Лізі, сьогодні зустрічалися кропивницька «Зірка» та чернігівська «Десна».

Гра завершилася нічиєю, інформує кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Гра проходила у Кропивницькому й господарі поля володіли територіальною перевагою. Але своїми гольовими шансами до перерви підопічні Романа Монарьова не скористалися. Натомість гості в середині першого тайму провели стрімку контратаку, яку завершив ударом головою Олександр Волков.

У другому таймі чернігівці відбивалися, намагаючи зберегти мінімальну перевагу. Та все ж Олексію Чичикову, після удару якого м'яч потрапив у ногу захисника й опинився в сітці воріт, вдалося зрівняти рахунок. Та більшого кропивничанам зробити не вдалося. Тож, поєдинок завершився нічиєю - 1:1.

Тепер для того, щоб виграти двоматчеву дуель «Зірці» обов'язково потрібно забивати у матчі-відповіді, який відбудеться цієї неділі в Чернігові. Господарів же влаштовує, навіть, нульова нічия.