Дівчина з Кіровоградщини перемогла на міжнародному конкурсі краси (ФОТО)

Перегляди: 1624

Олександрійська школярка Аліна Тимофеєва перемогла на міжнародному конкурсі краси в Туреччині, у якому взяли участь представники понад 50 країн.

«Це був мій перший міжнародний конкурс, тому емоції мене просто переповнювали, - розповіла дівчина журналістам «Олександрійських новин». - Я отримала два головні титули. Саме за ними я і їхала».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Її нагородили дипломами «Міс Всесвіт-юніори» і «Юна міс світу».

Конкурс тривав десять днів. Протягом усього часу дівчат оцінювало журі. Судді спостерігали за тим, як учасниці себе поводять на сцені та поза нею, як вони спілкуються. Крім дефіле на сцені, були також і декілька тематичних фотосесій, за які дівчатам нараховували бали.

«Мене особливо вразило те, як організатори ставляться до дітей. Вони ставилися до всіх трепетно і дбайливо, підтримували і любили, як своїх», - зазначила олександрійка.

Аліна Тимофеєва поїхала на конкурс у складі делегації від України, отримавши запрошення після гран-прі конкурсу в Житомирі, розповіла керівник школи моделей «Інтрига» Наталія Біланюк.

«Для міжнародного конкурсу були особливі вимоги, і це потребувало моральних і фінансових затрат. Ми вирішили поставити красиву крапку на дитячих конкурсах і ризикнули взяти участь», - додала Наталія Біланюк.