На Кіровоградщині АТОшники змагалися у стрільбі (ФОТО)

Перегляди: 1363

Сьогодні, 25 травня, на базі стрілецького клубу АrmsClub біля Новоандріївки за підтримки голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка відбулися змагання зі стрільби серед учасників АТО.

Про це CBN повідомили у прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У стрілецькому турнірі взяли участь представники організацій та спілок учасників АТО з Івано-франківської та Львівської областей, а також із Новгородківського, Долинського, Знам’янського, Кіровоградського районів області та з Кропивницького. Представників Кіровоградщини та гостей з інших областей України, які завітали до стрілецького клубу на змагання, привітав голова облдержадміністрації.

Перед початком змагань Сергій Кузьменко побажав успіхів учасникам та подякував за службу в зоні бойових дій на сході держави і за мирне життя на Кіровоградщині.

«Я підтримав ініціативу військовослужбовців – учасників АТО - зі створення в області такого клубу. Це продовження тієї роботи, яку ми робимо в обласному госпіталі для учасників війни. Це місце, де хлопці можуть збиратися, спілкувалися, умовно кажучи, проходити психологічну реабілітацію і, звичайно ж, тренуватися, удосконалювати своє вміння володіти зброєю», – наголосив він.

Учасники змагань виконали п’ять комплексних вправ, за результатами яких буде визначено кращого.