Кропивничани стали кращими в Україні 15-річними бейсболістами

Перегляди: 1710

На головній бейсбольній арені України – кропивницькому стадіоні «СДЮШОР-Діамант» завершилися ігри першості України 2018 року серед кадетів U-15, повідомляє кореспондент CBN.

Змагання тривали чотири дні, але найцікавіші баталії розгорнулися у минулу п'ятницю. У грі за бронзові нагороди збірна Київської області з рахунком 5:3 переграла суперників із Рівненської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У фіналі ж зустрілися перша і друга команди Кіровоградської області. Матч проходив у напруженій боротьбі. Спочатку вперед вирвалися підопічні ЗТУ Руслана Дейкуна з першої збірної, але потім дві вдалі атаки провели хлопці ЗТУ Сергія Лимаренка, а потім зберегли свою мінімальну перевагу – 2:1.

Таким чином, золоті нагороди чемпіонату України з бейсболу серед гравців до 15 років завоювала друга команда Кіровоградської області, а першій збірній дісталося срібло. Кращим гравцем організатори турніру назвали Данила Ходаковського з нашої першої збірної.