Кропивницька «Зірка» «вилетіла» з Прем’єр-ліги

Перегляди: 1314

У матчі-відповіді за право зіграти наступного сезону в Українській Прем’єр-Лізі, який відбувся сьогодні, 27 травня, в Чернігові, кропивницька «Зірка» програла.

Господарі поля диктували свої умови протягом усього матчу, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У середині першого тайму арбітр Костянтин Труханов призначив у ворота Романа Льопки, який замінив травмованого Євгена Паста на останньому рубежі, пенальті. Колишній гравець «зіркових» Артем Фаворов із «позначки» влучив у стійку воріт. Та це лише більше згуртувало чернігівців, яких підтримував заповнений вщерть уболівальниками стадіон. Наприкінці першого тайму футболісти «Десни» таки свого досягли, коли передачу з правого флангу в дотик замкнув Денис Фаворов.

У другому таймі господарі поля ще збільшили натиск, а гра в гостей остаточно «розвалилася». Не допомогли й заміни, які зробив Роман Монарьов, випустивши на поле молодих виконавців. Підопічні Олександра Рябоконя більше хотіли перемогти й довели діло до розгрому, забивши в ворота «зіркових» ще три «сухих» м’ячі.

«Зірка» після двох сезонів в УПЛ залишає елітний дивізіон українського футболу.