Житель Світловодська розшукує чоловіка, який врятував життя його сину (ВІДЕО)

Перегляди: 13645

Житель Світловодська Віталій Стеблина розшукує чоловіка, який врятував життя його синові в п’ятницю, 25 травня.

Про це він розповів CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«В п’ятницю по обiдi я забрав сина Назара зi школи, - сказав чоловік. - У післяобідній час вiн гуляв з хлопцями на дитячому майданчику. Я ж у цей час знаходився вдома. Зi слiв Назара, хтось з його друзiв запропонував пiти до води (ми живемо поряд з Кременчуцьким водосховищем). Того дня був шторм! Прийшовши до води, Назар пiдiйшов занадто близько до слизького урвища, посковзнувся, впав у воду і почав тонути. В цей час неподалік з собакою гуляв молодий чоловiк, який побачив, що дитина пiшла вже пiд воду. Без роздумів чоловік стрибнув у воду i врятував мого сина! Назару надали першу медичну допомогу, нiч провели в реанiмацiї. Сьогоднi, 29 травня, нас вже виписали, i 31 травня збираємося на останнiй дзвоник в школу - Назар закiнчує перший клас».

Віталій Стеблина просить рятівника чи всіх, хто його знає, відгукнутися: «На жаль, я до сьогоднішнього дня нi прізвища, ні iмені цього чоловіка не знаю, є тiльки відео, відзняте відразу після пригоди».

Відео надав Віталій Стеблина

Вдячний батько хоче, щоб про героїчний вчинок рятівника його сина дізналися якомога більше людей.

«У наш час не кожен може прийти на допомогу та врятувати життя», - зазначив Стеблина.