У Кропивницькому зніматимуть кіно

Перегляди: 1480

У червні до Кропивницького приїде знімальна група українського художнього кіно.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила продюсерка обласної філії «Суспільного» Олена Кваша, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«За просування цієї ідеї - велика подяка нашому земляку Геннадію Разгону! Будемо працювати декілька тижнів! Період, що знімаємо - 90-ті. Історія - цікава, художня і місцями – романтична», - йдеться в дописі.

Наразі потрібні актори масових сцен. Крім того, волонтери шукають синю або вишневу «дев’ятку».

Очікується, що участь у зйомках візьме цікавий зірковий склад, на вулицях міста відбуватиметься знімальний процес.

У 2012 році за мотивами історії про кіровоградського колекціонера Олександра Ільїна вийшов серіал «Синдром дракона». Сценаристами були кропивничани Вадим Мурований і Юрій Смірнов, окремі епізоди знімали у Кропивницькому (тоді - ще Кіровограді).

У лютому 2018 року в Кропивницькому презентували фільм «Лялечка». Вся команда, що працювала над його виробництвом, - місцеві фахівці. Режисером стала Катерина Мурована, продюсером - Олена Кваша, а головну роль виконав актор театру імені Кропивницького та ведучий каналу «Кіровоград» Євген Скрипник.