В юстиції Кіровоградщини розповіли про зрушення у справах агрофірм, що заявляли про рейдерство

Перегляди: 1919

У Головному територіальному управлінні юстиції у Кіровоградській області розповіли про стан справ щодо агрофірм, які потерпають від рейдерів на Кіровоградщині, повідомляє кореспондент CBN.

«Згідно з офіційними даними, заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації Олена Сукманова на підставі обґрунтованого управління юстиції в області підписала наказ № 1714/7 про проведення камеральної перевірки реєстратора Кіровоградської обласної філії комунального підприємства "Благоустрій Шевченківського району" Вікторії Кундас, яка здійснила незаконні реєстраційні дії, внісши зокрема рішення в Єдиний державний реєстр щодо припинення діяльності сільськогосподарського виробничого кооперативу "Агрофірма Маріампольська" шляхом реорганізації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Щодо ТОВ "Нива-2010" наразі поновлення корпоративних прав відбувається у судовому порядку. Окрім цього, стало відомо про те, що суд заборонив проводити будь-які реєстраційні дії стосовно цього підприємства», – сказав в. о. начальника обласного управління юстиції Олег Потьомкін.

Нагадаємо, юстиція Кіровоградщини отримала повідомлення про рейдерське захоплення агрофірми.