Кузьменко не шукає заміну своєму заступнику та екс-голові Олександрійської РДА

Перегляди: 1376

Заміну Андрію Коломійцеву, який пішов з посади заступника голови обласної державної адміністрації, і Богдану Куруп, який залишив пост голови Олександрійської райдержадміністрації, не шукають.

Про це повідомив пресі голова Кіровоградської області Сергій Кузьменко, перебуваючи в Олександрії на першій сесії Приютівської громади, сьогодні, 31 травня, інформує «Моя Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Кузьменка, після відходу Коломійцева «команда обласної адміністрації стабільно працює».

«У нас достатньо сил, ресурсів, людей, щоб виконувати всі повноваження», - прокоментував він.

Схожу відповідь Кузьменко дав на запитання про вакансії голови Олександрійської райдержадміністрації: «На сьогоднішній день я не бачу якоїсь ситуації, щоб нам було необхідно швидко приймати рішення, тому що якісь життєві процеси будуть порушені».

Нагадаємо, Коломійцев і Куруп обрані головами Приютівської і Новопразької громад. Вони звільнилися з посад, які займали. Коломійцев був віце-губернатором по економіці, Куруп - головою Олександрійської райдержадміністрації. В.о. голови Олександрійської РДА став перший заступник Юрій Коваль.