Кіровоградщина потрапила до п'ятірки лідерів з ремонту доріг державного значення

Перегляди: 2307

За даними Міністерства інфраструктури, вже виконано 35% від запланованого.

Як повідомив CBN керівник Служби автомобільних доріг в області Вадим Коюденко, вже виконали роботи з ремонту об'їзної дороги навколо Знам'янки, а це більше 6 кілометрів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тривають роботи з поточного ремонту майже 9 км дороги М22 Полтава-Олександрія, на що держава виділила більше 76 мільйонів гривень.

Поточний середній ремонт виконується на двох відрізках дороги М-04 - Знам'янка-Луганськ-Ізварине. На те, щоб зробити якісними 11 км дороги виділили 132,6 мільйона гривень.

Підрядниками виступають одеська фірма «Ростдорстрой» та київська «ДС ПРОМ ГРУП». Вони вже провели влаштування дренажної системи, відфрезерували покриття та кладуть вирівнюючий шар крупнозернистого щільного гарячого асфальтобетону, середньою товщиною 10 см. На окремих ділянка вже кладуть верхній шару ЩМА-20 товщиною 5 сантиметрів. Залишиться встановити дорожні знаки, нанести розмітку, і можна демонструвати результати.

Регенерують і дорогу від Кропивницького в бік Миколаєва, але все залежатиме від фінансування. Та за словами керівника САД, Кіровоградщині, як одній з лідерів по ремонту дорожнього покриття, гарантували вчасно виділити необхідні кошти.

Кіровоградщина в лідерах і з ямкового ремонту.