Мер Кропивницького пообіцяв зробити відомими «брудних» орендарів землі у місті

Перегляди: 869

У Кропивницькому оприлюднять імена орендаторів комунальної землі, які не підтримують її у належному стані.

Про це заявив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 04 червня, інформує сайт Кропивницької міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Міський голова зауважив, що прибирати місто потрібно систематично, робити це повинні не тільки комунальники. Прибирати свої ділянки мають і орендарі земель.

«Звертаюсь до спецінспекції: трава, бур'яни, особливо на орендованих ділянках і навколо них, у Центральному сквері, весь Балашівський промисловий район, - наголосив Андрій Райкович. - Усі майданчики, які оточені парканами, також обвиті бур'янами! Працюйте з орендарями! Я звертаю увагу і журналістів: шановні колеги, ви можете у своїх виданнях розмістити фото цих горе-майданчиків, гектарних територій, які роками оточені залізяччям - це в кращому випадку, а навколо і всередині вже хащі. Зробіть таких горе-орендаторів публічно відомими! Ми висадили дві алеї на Набережній і паралельно мусимо прибирати увесь той жах, що коїться на орендованій ділянці!»

Нагадаємо, в обласному центрі розроблять графік вивозу сміття з парків.