У Кропивницькому учасники UKRAЇNER розповіли про подорожі Україною

Перегляди: 1000

Сьогодні, 5 червня, у прес-центрі CBN учасники проекту UKRAЇNER розповіли про свої подорожі регіонами.

«Зараз ми знаходимось в експедиції Запоріжжям, цікавий регіон, до якого входить і шматок Кіровоградської області. Це наша дванадцята експедиція. Ми ще будемо тут в експедиції Наддніпрянщиною», - розповів автор проекту Богдан Логвиненко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учасники проекту хочуть об’їхати всю Україну за 16 експедицій. Туристи воліють побачити і показати іншим найвизначніші місця, але не з погляду рейтингів, а місця, де відбувається щось цікаве, де є життя. Це проект про те, що Україною можна подорожувати весело і комфортно, про людей, які щось створюють, змінюють, втілюють у життя власні ідеї.

З початку реалізації проекту його учасники опублікували понад 50 історій про різні куточки України. Окрім текстів, туристи діляться відеороликами, світлинами.

До проекту долучились понад 200 волонтерів з усіх регіонів України. Вони працюють віддалено, хоча у столиці є умовний офіс проекту. Зараз матеріали UKRAЇNER перекладаються шістьма мовами, а ролики на YouTube доступні більше ніж десятьма.

Активісти створюють презентаційні ролики кожного регіону, їх зараз на каналі близько 360. Крім того, до кінця року планують запустити видавництво журналу, де опишуть свій туристичний досвід.

Як повідомлялось, UKRAЇNER напише про цікаві місця Кіровоградщини.