У міськраді Кропивницького вручили нагороду лауреату журналістської премії імені Ципіна (ВІДЕО)

Перегляди: 1009

Першим лауреатом міської журналістської премії імені Віталія Ципіна в Кропивницькому став кореспондент тижневика «21 канал» Володимир Поліщук.

Нагороду йому вручили сьогодні, 5 червня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://www.youtube.com/watch?v=e2tYgyJnzQY&feature=youtu.be

Віталій Ципін – Заслужений журналіст України. Був першим редактором газети «Україна-Центр», працював на КОДТРК, останні роки свого життя викладав на факультеті «видавнича справа та редагування» університету «Україна».

Також вiдзнакою «За заслуги» II ступеня нагородили ветерана кропивницької журналістики, Заслуженого журналiста України, члена Нацiональної спiлки краєзнавцiв Юрiя Матiвоса.

Подяки від міської ради та виконавчого комітету за особистий внесок у розвиток інформаційного простору Кропивницького, високий професіоналізм і сумлінну працю отримали журналiст iІнтернет-видання «Перша електронна газета» Дмитро Васильєв, кореспондент вiсника мiської ради Кропивницького «Вечiрня газета» Юрiй Лiсниченко та кореспондент ПАТ «Нацiональна суспiльна телерадiокомпанiя України» «Кiровоградська регiональна редакцiя» Iнна Примак.

Нагадаємо, редактор газети «Спортревю New» та позаштатний автор CBN Юрій Ілючек став кращим журналістом Кіровоградської області.