Рятувальники перевірили стан пожежної безпеки обласної філармонії (ФОТО)

Перегляди: 902

Сьогодні, 6 червня, рятувальники розпочали перевірку стану протипожежного захисту будівлі Кіровоградської обласної філармонії.

Про це CBN поінформували у прес-службі У ДСНС в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Будівля філармонії містить найбільшу концертну залу в місті – 900 глядачів можуть одночасно перебувати в одному приміщенні, не враховуючи персонал та учасників колективів художньої самодіяльності. Тому належна організація оповіщення про пожежу та евакуація людей з будівлі є головним чинником безпеки відвідувачів та працівників.

На першому етапі рятувальники вивчили усі ланки протипожежного захисту закладу (евакуаційні шляхи, системи оповіщення, засоби пожежогасіння, технічна документація тощо). На другому етапі відбулось практичне відпрацювання об’єкта: після запуску системи реагування на первинний прояв пожежі ввімкнулась система оповіщення, персонал зробив усе для евакуації відвідувачів, першочергові дії по інформуванню відповідних служб взаємодії та необхідні протипожежні заходи до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Рятувальники в свою чергу відпрацювали гасіння умовної пожежі у складній обстановці з умовними перешкодами, що можуть виникнути під час реальної ситуації.