У Кропивницькому запустили проект публічних електронних консультацій

Перегляди: 950

Міська рада Кропивницького спільно з громадською організацією «Інститут «Республіка» започаткували проект публічних електронних консультацій.

Про це CBN поінформували у прес-службі Кропивницької міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами регіонального координатора ВІ «Активна Громада» у Кропивницькому Анатолія Стояна, публічна консультація покликана побудувати місток комунікації влади і громадськості, що має за мету – ухвалення рішення.

«Ми дуже задоволені, що саме це питання винесено на обговорення громадськості, оскільки містяни прагнуть бачити парки затишними та з розвиненою інфраструктурою для відпочинку, а такий метод спілкування влади і громадян – правильний і демократичний», – відзначив Анатолій Стоян.

Публічна консультація дозволяє спростити процес врахування думки громади для влади. Цей інструмент створює можливість мешканцям міста взяти участь у прийнятті рішень на місцевому рівні у максимально доступний спосіб. Це, у свою чергу, сприяє ефективній комунікації громади та влади.

Ініціатива впроваджується в межах проекту «Задай курс владі» ВІ «Активна Громада» від Інституту «Республіка». Разом з міською радою міста Кропивницького активісти запрошують кропивничан висловити свою думку!

Проект «Задай курс владі» проваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI).