Новоукраїнка отримає більше семи мільйонів для надання первинної медичної допомоги

Перегляди: 987

Новоукраїнський центр первинної медико-сaнітaрної допомоги першим в області уклав договір про медичне обслуговування населення з Національною службою здоров'я, що передбачає відповідне фінансування.

Про це CBN повідомив голова Новоукраїнської райдержадміністрації Віктор Самойленко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Роботу розпочали ще два роки тому. Для сімейних лікарів, терапевтів та педіатрів за рахунок районного та місцевого бюджетів придбали 21 комп’ютер, вісім принтерів та програмне забезпечення.

У травні 2018 року заклад реорганізували в комунальне некомерційне підприємство. В червні всі амбулаторії під'єднали до мережі Інтернет.

Сьогодні в Новоукраїнському районі вже підписали 15718 декларацій з пацієнтами. Відповідно до договору з Національною службою здоров’я України у другому півріччі 2018 року Центру перерахують 7 592 754 грн.

А 19 червня відбудеться засідання комісії з розгляду конкурсних пропозицій на посаду головного лікаря Новоукраїнського центру первинної медико-санітарної допомоги.