Онкохворий АТОшник з Кропивницького, якому відмовили у пільгах в інституті раку, таки буде лікуватися у столиці

Перегляди: 2073

Онкохворого кропивничанина Віталія Драгана, якому відмовили у пільговому лікуванні у Національному інституті раку, таки будуть лікувати в цьому медичному закладі.

Про це йдеться в офіційному повідомленні медзакладу, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після публікації на сайті CBN інформації про те, що спецпризначенцю третього полку Віталію Драгану відмовили у пільгах на лікування у Національному інституті раку, в редакцію звернулися представники медичної установи та повідомили про те, що готові надати усі доступні ресурси для лікування, що є в закладі.

Наразі у мобільному режимі провідні онкологи НІ аналізують історію хвороби пацієнта, щоб надати свої рекомендації щодо його подальшого лікування.

Ми продовжимо слідкувати за розвитком подій у цій справі та чекаємо на інформацію від Віталія про другу спробу скористатися можливістю пільгового лікування у Національному інституті рака.

Нагадаємо, онкохворого спецпризначенця з Кропивницького Віталія Драгана відмовилися забезпечити пільговим лікуванням у Національному інституті раку.