У Кропивницькому відкрили форум «Український індустріальний день» (ФОТО)

Перегляди: 2612

Сьогодні, 7 червня, у Кропивницькому відкрили регіональний форум «Український індустріальний день: промисловість Кіровоградщини – потенціал та перспективи розвитку», повідомляє кореспондент CBN.

Форум проходить в рамках Українського індустріального тижня, який розпочався четвертого червня і триватиме до восьмого червня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Переконаний в тому, що наші підприємці – прагматики і гарні фахівці, а не політикани, оскільки в нас є люди, які кажуть, що все пропало ще 25 років тому. Щоб було все не так погано, а краще, вважаю, що треба працювати спільно і владі, і бізнесу», - сказав у вітальному слові голова ОДА Сергій Кузьменко.

Після відкриття розпочнеться робота тематичних секцій Форуму: «Виклики та можливості розвитку машинобудування в контексті підвищення конкурентоспроможності», «Тенденції та стратегічні пріоритети розвитку добувної галузі», «Індустрія 4.0. Технопарк «Flight City 4.0» – інструмент індустріального розвитку регіону», «Ефективний розвиток підприємств харчової і переробної промисловості – запорука економічного зростання області»