У Кропивницький приїхали шість нових автобусів

Перегляди: 1228

Шість нових автобусів приїхали у Кропивницький.

Їх у Дніпрі придбало комунальне підприємство «Електротранс», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Усього купили 10 автобусів марки МАЗ вартістю три мільйони 270 тисяч кожен. Зараз машини на території підприємства проходять техогляд.

Автобуси розраховані на 27 сидячих та 60 стоячих пасажирів. Всередині обладнані GPS-навігаторами та камерами спостереження. В автобусі є пандуси та спеціальні місця для людей з інвалідністю. Автобус може опускатися, щоб пасажирові на візку було зручно заїхати.

На маршрути автобуси вийдуть за півтора місяці. Проїзд у них коштуватиме чотири гривні.

«Планується їх відправити на ті мікрорайони міста, які потребують поліпшення транспортного обслуговування. Це такі мікрорайони, як селище Гірниче. Воно в нас в цьому році ще без комунального транспорту, це мікрорайон Катранівка, також по вулиці генерала Родимцева. Туди в кінець, до колишньої станції техобслуговування автомобілів і мікрорайон Новомиколаївка, це вулиця Варшавська, вулиця Ленінградська, вулиця Краснокутського. Також в нас ця частина району Новомиколаївки без транспорту великої місткості», - повідомив начальник управління транспорту міськради Кропивницького Олександр Вергун.

Нагадаємо, наприкінці минулого року місто купило 20 великогабаритних автобусів за майже 70 мільйонів гривень.