Велогонщики Кіровоградщини відмінно виступили на домашньому чемпіонаті України

Перегляди: 1797

Відкритий командний чемпіонат України серед юнаків, дівчат, молодших юнаків і дівчат у індивідуальній гонці, груповій гонці та гонці критеріум вперше проходив у Кропивницькому.

Про це CBN повідомили в обласній федерації велоспорту.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кропивничанки Єлизавета Воротіленко та Анастасія Прочухан здобули золото в критеріумі серед дівчат 2004-2005 року народження. Також наш дует у змішаній збірній з дівчатами з Харківської та Вінницької областей виборов срібло в груповій та індивідуальній гонках у дівчат 2003-2004 року народження.

Данило Зюнзя, Микита Чугунов, Володимир Микитюк, Євген Тесцов, Іван Калмиков та Максим Федорчук, які представляли Кіровоградщину в змаганнях юнаків 2004-2005 року народження, фінішували третіми в індивідуальній десятикілометровій гонці на час.

Крім того, наша збірна, в такому ж складі, здобула ще одну бронзу в гонці критеріум. Такий самий результат у дівчат 2002-2003 року народження у цій дисципліні показали Надія Сокур, Ангеліна Ротт, Алла Марущук, Наталія Нечитайло, Ангеліна Філева зі збірної Кіровоградської області.