У Кропивницькому син побив батька і вивіз його у невідомому напрямку

Перегляди: 1959

В ніч на 4 червня у Кропивницькому за адресою Пацаєва, 5, корпус 4, троє молодиків побили мешканця будинку Михайла Романенка, після чого чоловік зник.

Про це CBN розповіли сусіди постраждалого.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Михайло проживав у цьому будинку із сім’єю близько 35 років. Потім у чоловіка стався інсульт, дружина розлучилися з ним та виписала Михайла з квартири. Опісля його вигнали з дому, останнім часом він жив на вулиці. Сусіди хотіли влаштувати його у медзаклад, але Михайло не йшов на контакт. Казав, що поки дружина не віддасть йому гроші, які буцімто винна, з двору не піде.

Сусіди вже втретє стали свідками того, як син бив батька. Цього разу вони чули, що хлопець погрожував Михайлові і казав, що «переб’є йому ноги і вивезе у ліс», що «зв’яже його, кине в машину, завезе десь і його не буде». Вони підозрюють, що син так і зробив.

Кілька людей бачили, як чоловіка били і чули, як він благав про допомогу. Михайла побили так, що він не міг сам ходити. Усім, хто намагався вступитися за сусіда, молодики погрожували, що теж «отримають», якщо будуть втручатися.

На другий день після цієї події сусіди викликали поліцію, оскільки Михайло зник, і ніхто не знає, де він знаходиться. Кілька днів поспіль чоловіка не бачили.

Редакція CBN вже звернулася за коментарем до правоохоронних органів.