У жителя Кропивницького поліцейські знайшли арсенал зброї та нарколабораторію (ФОТО)

Перегляди: 889

Працівники управління карного розшуку поліції області із залученням бійців КОРДу провели санкціонований обшук у помешканні 37-річного чоловіка.

Про це CBN поінформували к СК поліції Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За місцем проживання зловмисника поліцейські вилучили предмети, схожі на тротилову шашку вагою 400 г, гранату РГД-5 (зі збитими номерами) із запалом, чотири димові шашки, сім набоїв до вогнепальної та п’ять – до травматичної зброї, порох вагою близько 150 грамів та саморобний вибухопакет.

Крім того, працівники поліції виявили лабораторію з виготовлення наркотичних засобів, пакетики та трубки з речовиною, схожою на метамфетамін, ваги та півмішка речовини рослинного походження, схожої на коноплю.

За поясненням місцевого жителя, вибухові пристрої та набої він знайшов, а наркотики зберігав для власного вживання.

Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.