Легкоатлет з Кропивницького став другим на чемпіонаті Балкан

Перегляди: 1669

Наш легкоатлет Олег Дорощук у секторі для стрибків у висоту на представницькому міжнародному турнірі повторив особисте досягнення, але для перемоги цього трохи не вистачило.

Чемпіонат Балканських країн проходив у Стамбулі і зібрав серед атлетів 2001 року та молодше представників 18 держав, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В секторі для стрибків у висоту змагалися 13 юнаків. Наш Олег Дорощук підкорив планку на висоті 208 сантиметрів, що є повторенням особистого досягнення підопічного Геннадія Здітовецького.

Але для перемоги такого стрибка не вистачило - конкурент із Сербії встановив особистий рекорд, подолавши висоту 2 метри 12 сантиметрів. А ось суперника із Турції вихованець кропивницької СДЮСШОР-2 випередив за кращим співвідношенням спроб.

Ці змагання були для Олега Дорощука заключним етапом підготовки до юнацького чемпіонату України, який пройде в Луцьку 14 -15 червня. Тут остаточно з’ясується склад на чемпіонат Європи, де визначиться наше представництво на юнацьких Олімпійських іграх.