На Кіровоградщині почали ремонтувати дорогу на Миколаїв

Перегляди: 2314

Дорогу в напрямку Миколаєва, яка пролягає територією Кіровоградщини, почали ремонтувати.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на апаратній нараді сьогодні, 11 червня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Уряд виділив кошти, і маємо можливість розпочати будівництво державної дороги на Миколаїв. У цьому році чимало роботи буде зроблено. Сподіваємося, що уряд і надалі підтримуватиме фінансування цього напрямку, щоб ми мали якісне дорожнє покриття до Миколаєва», – наголосив Сергій Кузьменко.

Як зазначили у Службі автомобільних доріг області, нині в Компаніївському районі інтенсивно працює компанія-підрядник – відновлює нижній шар дороги.

Фінансується ремонт з державного бюджету. Вартість розпочатої ділянки – понад 56 мільйонів гривень.

За сприятливих погодних умов і безперебійного фінансування планують відремонтувати понад 33 кілометри дороги в межах Кіровоградського та Компаніївського районів – від обласного центру до села Полтавка.

Нагадаємо, на Кіровоградщині до кінця 2018 року планують завершити ремонт 77 кілометрів державної дороги «Знам’янка – Луганськ – Ізварине».