Орендарям приміщень у «Сіті центрі» в Кропивницькому дали два дні на їх звільнення

Перегляди: 5641

У Кропивницькому орендарям торгових точок у «Сіті центрі», що на розі вулиць Волкова та Героїв України, дали два дні на звільнення приміщень на першому і другому поверхах.

Власником цих приміщень, за словами підприємців, нині є «Правекс банк», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зранку орендарів не пустили на робочі місця – пропонували скористатися чорним входом. Згідно з документами, навіть сходи опинилися у власності банку. Вхід до торгового центру, сходи, що ведуть на верхні поверхи, та ескалатор охороняли представники охорони банку. На сьогодні в ТЦ працюють лише «Фуршет» на першому поверсі та «Крейзі ленд» на четвертому.

Вперше звільнити торгові площі орендарів просили ще півроку тому. Сьогодні ж представниця банку заявила, що в людей є для цього лише два дні. Далі їхнє майно опечатають у їхній присутності. Нових же договорів оренди з підприємцями банк укладати не хоче.

Директорка торгового центру на зв’язок з орендарями не виходила. Адвокат, що представляє інтереси центру, від коментарів відмовився.

Нагадаємо, працівників, чиї робочі місця знаходяться на другому й третьому поверхах ТЦ «Фуршет» на розі вулиць Героїв України та Волкова, сьогодні не пустили на робочі місця.