У Кропивницькому знімають 12-серійну мелодраму (ФОТО)

Перегляди: 8831

Зйомки 12-серійної мелодрами «У минулого в боргу», які нещодавно стартували в Києві, продовжились у Кропивницькому, повідомляє кореспондент CBN.

Це серіал про долю двох подружок. Дівчата зростали разом, одна з них мріяла стати оперною співачкою. Друга зосередилась на створенні власної сім’ї. Події у стрічці розгортаються на початку 90-х і тривають до теперішніх днів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це все відбувається на фоні подій у нашій країні, на фоні столиці й такого прекрасного міста, яке ми бачимо. З прекрасною архітектурою, прекрасними людьми, такі події могли відбуватися і тут», - розповіла скрип-супервайзер стрічки Ірина Середа.

У серіалі знімаються Ольга Сумська, Ольга Гришина, Дмитро Сова, Кирило Дицевич, Михайло Гаврилов, Олена Шилова та багато інших українських акторів. Щодо особливостей знімального процесу у Кропивницькому, Ірина відзначає, що тут дуже приязні люди і гарні види.

«Дуже всі приязні, цікавляться, що відбувається, ніхто не заважає, гарно співпрацюємо з місцевою владою і поліцією, вони допомагають нам знімати проїзди, вулиці», - додала вона.

Фільм вийде на екрани приблизно через півроку.

Фото Григорія Зуба, CBN

У 2012 році за мотивами історії про кіровоградського колекціонера Олександра Ільїна вийшов серіал «Синдром дракона». Сценаристами були кропивничани Вадим Мурований і Юрій Смірнов, окремі епізоди знімали у Кропивницькому (тоді – ще Кіровограді).

У лютому 2018 року в Кропивницькому презентували фільм «Лялечка». Вся команда, що працювала над його виробництвом, – місцеві фахівці. Режисером стала Катерина Мурована, продюсером – Олена Кваша, а головну роль виконав актор театру імені Кропивницького та ведучий каналу «Кіровоград» Євген Скрипник.