У Новомиргороді відкрили сучасне поле для міні-футболу (ФОТО)

Перегляди: 1565

Сьогодні, 12 червня, у Новомиргороді на території опорного навчально-виховного об’єднання відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям, повідомляє кореспондент СBN.

Проект здійснювався за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» та за підтримки Новомиргородської райдержадміністрації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На реалізацію проекту пішло кілька місяців.

Загальна вартість реконструкції – півтора мільйона гривень з державного та районного бюджетів.

За словами голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка, у цьому році таких майданчиків в області з’явиться два десятки. Дванадцять із них уже здали в експлуатацію.

«До Новомиргорода я їхав через Велику Виску. І, проїжджаючи повз майданчик, який ми нещодавно відкрили, звернув увагу, що на ньому купа дітей, які з самого ранку ганяють у футбол. Можна зробити висновок, що такі майданчики користуються попитом у дітвори і це – найголовніше. У цьому році таких майданчиків буде збудовано два десятки. Такі майданчики в нашій області будувалися і раніше, але завдяки тому, що проект будівництва футбольних полів підтримав Президент Петро Порошенко, вони з’являтимуться більш системно», – наголосив Сергій Кузьменко.

Доступ до майданчика відкритий цілодобово. Займатися на ньому зможуть всі охочі.

Нагадаємо, у Маловисківському районі з’явився сучасний майданчик для міні-футболу.