Команда, що запросила кропивницьку «Зірку» до пекла, почала тренувальний сезон

Перегляди: 1689

ФК «Інгулець» розпочав підготовку до нового сезону в Першій лізі.

Перший збір команди, як повідомила прес-служба клубу, відбудеться з 19 по 30 червня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За цей час команда Сергія Лавриненка проведе три контрольних матчі: 24 червня зіграє з ФК «Гірник» (Кривий ріг), 27-го - з дублем «Олександрії», а 30-го – з «Гірником-Спорт» у Горішніх Плавнях.

Крім трьох новачків, з якими вже клуб підписав контракти (Артем Козлов, Олександр Козак та Антон Ситников), ще п’ятеро гравців прибудуть на перегляд. Серед потенційних новачків - футболісти, які мають досвід виступів у Прем’єр-лізі.

Після кількох днів вихідних на другий збір команда збереться 3 липня на базі у Володимирівці. Він триватиме до 13 липня. На цьому зборі «Інгулець» зіграє також кілька матчів, поки відомо про два з них: 7 липня - з СК «Дніпро-1», а 10-го – з «Авангардом» із Краматорську. Тривають перемовини про спаринги з клубом із Прем’єр-ліги.

Після останньої контрольної гри гравці отримають два вихідних і в тижневому циклі готуватимуться до першого туру нового чемпіонату.

База «Інгульця-2» не залишиться стояти порожньою. Є проект, згідно з яким клуб розпочне активно розвивати клубну Академію.

Нагадаємо, у матчі-відповіді за право зіграти наступного сезону в Українській Прем’єр-Лізі, який відбувся 27 травня в Чернігові, кропивницька «Зірка» програла і залишила елітний дивізіон українського футболу.