На Кіровоградщині захищали зелену садибу від чиновника (ВІДЕО)

Перегляди: 2892

31 травня виконком прийняв рішення звернутися до міської ради, щоб депутати визнали недійсними акти на землю сім'ї Ділієва.

13 червня Ігор Ділієв повідомив, що, за його інформацією, на сесію прийдуть «крикуни», щоб створити необхідний для влади фон для прийняття рішення.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сесія, в яку включили питання садиби, відбудеться 26 червня о 9:00.

О 9:00 сьогодні, 18 червня, в дачний кооператив «Івушка», де знаходиться зелена садиба Ділієва, приїхав начальник управління приватизації міськради Олександрії Олександр Купченко.

Пряму трансляцію з місця подій організував в Facebook адміністратор садиби і один з її співвласників Ігор Ділієв, пише «Моя Олександрія».

Купченко повідомив, що приїхав, щоб встановити межові знаки розрізу «Байдаківський». Його супроводжували два співробітники муніципальної поліції.

Навколо чиновника зібралися люди, які дорікали йому за те, що відбувається останнім часом навколо землі «Івушки». Купченко хотів пройти на територію садиби, але йому не дали.

Представники садиби викликали Національну поліцію.

Поліцейські зібрали пояснення з обох сторін конфлікту.

Пізніше в Facebook Ігор Ділієв написав: «Знову відстояли наїзд рейдерів від місцевого самоврядування на чолі з начальником управління приватизації Олександрійської міської ради Купченко А. П.» Після збору пояснень Купченко поїхав.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=Z_hNZbf7ZXQ