У Кропивницькому вкотре полякали стихійних торговців

Перегляди: 867

У понеділок, 18 червня, рейдова група патруля у складі спеціалістів управління торгівлі та побутового обслуговування населення департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій, спеціалізованої інспекції та міської дружини провела відстеження територій щодо здійснення незаконної вуличної торгівлі.

Про це повідомляє прес-служба міськради Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Члени патруля припинили несанкційовану торгівлю продовольчими та непродовольчими товарами вздовж вулиці Преображенської біля ринку «Центральний» підприємства «Кооперативний ринок» та пояснили продавцям на асфальті вимоги чинного законодавства щодо захисту прав споживачів і організації роздрібної торгівлі.

Порушникам запропонували перейти здійснювати торгівлю на територію ринків міста. Патруль також виконав просвітницьку місію: розповсюдив серед мешканців міста флаєри «Обережно! Стихійна торгівля!» Фізичним особам, які здійснювали торгівлю у невстановленому місті, вручили 10 листівок з інформацією про адміністративну відповідальність.

Муніципальний патруль обстежив також 16 відкритих літніх майданчиків щодо дотримання закладами умов, передбачених погодженими проектами.