На Кіровоградщині злодії поцупили фуру з маслом (ФОТО)

Перегляди: 1362

Зловмисники дізналися про закупівлю підприємцем з Полтави 20 тонн вершкового масла і вмовили експедитора змінити маршрут та відвантажили продукції на території Світловодського району.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З заявою про злочин звернувся приватний підприємець і розповів, що експедитора, який працював за наймом, невідомі особи умовили відвезти оплачений ним товар не за місцем призначення.

«Оперативно відреагувавши на повідомлення, працівники Світловодського відділу поліції виїхали за адресою, вказаною представником потерпілої сторони, - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. - У приміщенні складу правоохоронці виявили та вилучили значну частину речових доказів – 13 тонн продукції. Кілька тонн від загальної кількості зловмисники встигли завантажити до двох мікроавтобусів та втекти.

Визначившись із можливим напрямком руху підозрюваних, працівники Світловодського відділу поліції вирушили до Полтавської області. Та за місцем мешкання особи лишатися не стали. Усіх чотирьох зловмисників поліцейські зупинили з допомогою колег із Сумщини вже на території іншої області».

Підозрюваними виявилися мешканці Кременчука. Організатором шахрайської «схеми» був 32-річний не судимий громадяни, поплічниками – двоє раніше судимих за особливо тяжкі злочини його знайомих та їхній неповнолітній родич.

Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України. За скоєне загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до 12 років із конфіскацією майна.