У мерії Кропивницького переконують, що літні майданчики встановлені без порушень

Перегляди: 2121

Лише один з 16 відкритих літніх майданчиків, перевірених 19 червня муніципальним патрулем Кропивницького, порушує умови, передбачені погодженими виконкомом міськради проектами.

Про це CBN повідомив начальник управління зі сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міськради Сергій Горбовський.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У кафе «Таксі», що на вулиці Дворцовій, змінився власник, про що місцеву владу до відома не поставили і угоди не переуклали.

Перевіряють відповідність заявленим розмірам та зовнішньому вигляду. Наприклад, щоб замість парасольок не встановили цегляні стовпчики.

2017 року дозволи на розміщення літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності біля закладів ресторанного господарства чи без прив’язки до

стаціонарного об’єкта строком на три роки отримали 53 підприємці. У травні 2018-го їх ще на десять побільшало.

Нагадаємо, поряд з кафе Familia Garden, що знаходиться на перехресті вулиць Велика Перспективна та Шевченка і власником якого називають міського голову Андрія Райковича, облаштовують літній майданчик.

Встановлення цього об’єкту, який перекриє більшу частину тротуару і обмежить рух пішоходів, викликало обурення у кропивничан.