Вихованці кропивницької СДЮСШОР «Надія» вдало виступили на Кубку України зі спортивної гімнастики

Перегляди: 966

Представники кропивницької СДЮСШО «Надія» у складі різних команд за участі найсильніших атлетів України здобули нагороди на Кубку України зі спортивної гімнастики.

Про це СВN повідомили в СДЮСШО «Нідія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Срібними призерами, виступаючи за першу команду ФСТ «Динамо», разом із досвідченою киянкою Ангеліною Радівіловою, стали кропивничанки Катерина Шумейко, Катерина Жосан та Юлія Козлик. Срібло також здобули динамівці із Кропивницького Микола Синюхін, Андрій Красноженов, Олександр Діденко та харків’янин Владислав Грико.

Катерина Луценко та Руслана Чорна, які змагалися у складі другої збірної ФСТ «Динамо», піднялися на третю сходинку призового п’єдесталу.

Цього разу не пощастило підопічній Світлани Скріпчук та Олени Мащенко Катерині Шумейко, яка тричі фінішувала четвертою у багатоборстві, опорному стрибку та вправі на колоді.

У найпрестижнішому виді гімнастичних змагань – багатоборстві учень Василя Маєвського Микола Синюхін став восьмим, але в окремих видах гімнаст пробився до чільної трійки у композиції на брусах.