Чупакабра тероризує ціле село на Кіровоградщині

Перегляди: 12067

Невідомий хижак знищує свійських тварин у селі Войнівка Приютівської ОТГ (Олександрійський район).

Про це CBN розповів в. о. старости Войнівки Михайло Ручйов.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це все вночі відбувається, вже багатенько людей постраждало, - сказав він. - Звіра ніхто не бачив. Хтось каже, що це - чупакабра, хтось - вовк чи собака. Версій багато».

За словами Ручйова, це точно не справа людських рук.

«Чому не злодії? Бо злодії навряд чи шкрябали б клітки чи трощили їх замість того, щоб спокійно відкрити», - вважає в. о. старости села.

Подібні, але поодинокі випадки траплялися у Войнівці влітку 2017 року. Тоді, за даними Михайла Ручйова, невідома тварина задерла в місцевого жителя козу. Кілька разів звір нападав на домашніх тварин і взимку нинішнього року, а наприкінці весни ситуація набула загрозливих розмірів.

«Річ у тому, що напади на свійських тварин ми фіксуємо буквально по всьому селу, в різних його кутках, - наголосив в. о. старости. - Мисливці не мають права влаштувати полювання на цього хижака в межах населеного пункту. Ми написали заяви в поліцію, правоохоронці їх прийняли в роботу».