Кропивничани, які виграли півмільйона у тревел-шоу, розповіли, на що витратять гроші

Перегляди: 1494

Сьогодні, 21 червня, у прес-центрі CBN кропивничани, які брали участь у тревел-шоу «Світами за скарбами» на телеканалі СТБ, розповіли, куди витратять півмільйонний виграш.

Дизайнер Олександр Працков та соліст Кіровоградської обласної філармонії Олексій Козачинський подорожували в рамках шоу 90 днів. Після того, як їм вдалося стати переможцями змагань, хлопці планували відкрити студію, де безкоштовно займатимуться творчістю діти. Але після завершення шоу міська рада Кропивницького виділила приміщення під реалізацію цього проекту, тож друзі вирішили витрати гроші на власні потреби.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як розповіли кропивничани, відправив заявку на участь у конкурсі Олександр Працков. Він планував брати участь у змаганням разом зі своїм знайомим, але той не зміг через зайнятість на роботі. Тоді він запросив до участі Олексія Козачинського.

Хлопці розповіли, що завдання були не з легких, хоча по телевізору все це здається весело і просто. Завжди доводилось вставати рано, іноді було страшенно холодно, іноді – спекотно тощо. Знімальний процес був складним, але умови проживання – комфортними, учасники навіть мали вихідні.

Переможців почали впізнавати на вулиці, просити автограф, фотографуватись з ними. Зізнаються, що їм писали представники діаспори з Чехії, Польщі, Канади, Німеччини та з інших країн і висловлювали слова підтримки.

Подивитися прес-конференцію повністю можна за посиланням.