У Добровеличківці відкрили сучасне поле для міні-футболу (ФОТО)

Перегляди: 1159

Сьогодні, 21 червня, на території Добровеличківського навчально-виховного об’єднання відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям, повідомляє кореспондент CBN.

Разом із тамтешніми жителями в урочистому заході взяв участь голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проект втілили у рамках реалізації бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України».

З державного бюджету на будівництво нової спортивної споруди виділили майже 750 тисяч гривень, ще 500 тисяч гривень – кошти Добровеличківської селищної ради та майже 250 тисяч гривень – з районного бюджету.

«Сьогоднішнє дійство проходить під гаслом "Мрії збуваються", – наголосила директор закладу Катерина Ковальська. – На цьому місці у нас був стадіон, який облаштовували ще в 1956 році. А діти у нас зі спортивним настроєм і загартуванням. Неподалік від нас знаходиться спортивна школа, з якою ми тісно співпрацюємо. І зрозуміло, що ми мріяли про такий майданчик. Сподівалися і чекали не один рік. І нарешті за ініціативи Президента Петра Порошенка і підтримки голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка наша мрія здійснилася! Ми чекали цього з нетерпінням».

Майданчик буде відкритим для всіх охочих.