У Кропивницькому назвали імена переможців конкурсу «Молода людина року – 2018»

Перегляди: 1458

Сьогодні, 23 червня, у Кропивницькому підбили підсумки міського конкурсу «Молода людина року».

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В рамках урочистостей голова міської ради Кропивницького Андрій Райкович і секретар міськради Андрій Табалов вручили переможцям кубки і  дипломи лауреатів.

У номінації «Молодий захисник України» дипломом нагородили командира окремої розвідувальної роти молодшого сержанта Євгена Близнюка.

Диплом конкурсу в номінації «Сила духу» вручили сержанту Збройних Сил України, учаснику відбору змагань «Ігри Нескорених» Василю Петринку.

Переможцем конкурсу в номінації «Молодий науковець року» визнали доцента кафедри теорії і методики фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Анастасію Мельник.

У номінації «Молодий працівник промислової галузі» переміг головний технолог виробництва морозива підприємства «Фірма «Ласка» Сергій Качін.

Диплом у номінації «Молодий підприємець року» отримала керівник мережі магазинів «Карамелька» Тетяна Доценко.

Переможцем конкурсу в номінації «Відкриття року в галузі фізичної культури і спорту» став кандидат у майстри спорту України з легкої атлетики Олег Дорощук.

Дипломом конкурсу в номінації «Відкриття року в галузі культури і мистецтва» нагородили викладача співу музичного коледжу, соліста обласної філармонії Олександра Безая.

Як повідомлялось, «Молоду людину року – 2018» шукають у Кропивницькому.