Зоозахисники Кропивницького просять перевірити камери аптек

Перегляди: 1800

В обласному центрі зоозахисники просять перевірити камери відеоспостереження біля аптек через продаж препарату, яким труять собак.

Про це заявила голова громадської зоозахисної організації «БІМ» Катерина Дорош сьогодні, 25 червня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Уже півтора року ми співпрацюємо з міською владою, простерилізували багато собак, - зазначила Дорош. - Серед отруєних багато саме таких. Ми дуже просимо розслідувати, хто до цього причетний. Такого у нас не було років 10. Отруєння собак триває вже кілька місяців. Ми знаємо препарат, яким труять. Його видають безкоштовно. Нам не зрозуміло, чому цей препарат продають і в аптеках ще й без рецепту. Просимо перевірити камери аптек. Ймовірно, що люди, які купують ці препарати, неодноразово приходили в аптеку. Сподіваємося на вашу допомогу».

Нагадаємо, міський голова Кропивницького Андрій Райкович дав розпорядження розібратися, хто і чим труїть безпритульних тварин в обласному центрі.