У Кропивницькому суд оголосив остаточну ухвалу у справі кілера, який помилився і вбив не того

Перегляди: 2770

Сьогодні, 14 грудня, колегія суддів Кропивницького апеляційного суду під головуванням Романа Широкоряда оголосила повний текст рішення, яким відпустила під домашній арешт підозрюваних у замовленні та посередництві у навмисному вбивстві.

Ухвала суду є остаточною та оскарженню не підлягає, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Суд скасував попереднє рішення Ленінського районного суду Кропивницького.

Прокуратура посилалась на статтю 177 КПК України. У ній передбачений арешт підозрюваного у тих випадках, коли була спроба приховати речовий доказ, або підозрюваний раніш знаходився під кримінальною відповідальністю.

За інформацією прокурора, підозрюваний у вбивстві сховав пістолет, з якого стріляв, а двоє (замовник та посередник) мали проблеми з Законом раніше. Суд відпустив під домашній арешт імовірних замовника та посередника. Підозрюваний у вбивстві залишається під вартою.

Слідчі дії продовжуються.

Нагадаємо, 33-річного чоловіка підозрюють в умисному вбивстві громадянина іншої держави в Кропивницькому. За словами підозрюваного, він, виконуючи замовлення на вбивство, помилився і застрелив не того чоловіка.