Пресконференція щодо початку конкурсу мінігрантів у сфері захисту довкілля для ГО Кіровоградщини (трансляція завершена)

Перегляди: 455

На цій пресконференції представники ГО «Флора» розповідатимуть про умови та цілі конкурсу, спрямованого на залучення місцевих активістів до дій задля усунення ризиків для здоров'я людей та забруднення довкілля від наслідків видобутку урану в регіоні, зменшення ризиків, пов’язаних з випливом війни на діяльність урановидобувних об’єктів, включаючи забруднення водних ресурсів, повітря та ґрунтів.

Цей конкурс - чудова можливість для громадських організацій Кіровоградської області реалізувати свої найкращі ідеї та проєкти, спрямовані на залучення місцевих активістів до дій задля усунення ризиків для здоров'я людей та забруднення довкілля від наслідків видобутку урану в регіоні, зменшення ризиків, пов’язаних з випливом війни на діяльність урановидобувних об’єктів, включаючи забруднення водних ресурсів, повітря та ґрунтів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Громадська організація «Флора» шукає найталановитіші та найінноваційніші ідеї, які допоможуть змінити життя мешканців на краще. Спікери: Людмила Шестакова – Викованчий директор Громадської організації «Флора», керівник проєкту «Небезпечний сусід – уранові шахти. Подвійний ризик під час війни». Ірина Мунтян – заступник Виконавчого директора ГО «Флора», координатор мінігрантів в рамках проєкту «Небезпечний сусід – уранові шахти. Подвійний ризик під час війни».