Житель Кропивницького убив свого гостя за те, що той хотів його розбудити

Перегляди: 969

Працівники поліції затримали підозрюваного у вбивстві кропивничанина.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловіки розпивали спиртні напої за місцем мешкання зловмисника. Потім господар ліг спати. Через деякий час гість почав будити товариша. На цьому підґрунті між сп’янілими чоловіками раптово виникла сварка. Зловмисник схопив ножа і вдарив ним опонента в серце. Після цього зняв із потерпілого одяг, сховав його, а тіло залишив на вулиці й пішов далі спати.

Зранку зловмисник зателефонував до поліції і повідомив, що знайшов на вулиці бездиханне тіло свого знайомого. Спочатку кропивничанин намагався уникнути кримінальної відповідальності та розповів історію про те, що товариш після гостин пішов додому, а він одразу ж ліг спати і лише наступного дня побачив на вулиці потерпілого. Однак працівники поліції швидко встановили всі обставини того вечора.

«Наразі зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. - Знаряддя злочину, а саме – ніж, було вилучено й направлено на дослідження».

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років.