В Олександрії перевізники погрожують зупинитися, якщо мерія не підніме тарифи на проїзд

Перегляди: 976

Олександрійські перевізники просять міського голову Степана Цапюка підвищити тарифи на пасажирські перевезення.

Відкритий лист опублікувала «Олександрійська правда».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні олександрійські перевізники, які працюють на автобусних маршрутах загального користування, опинилися у вкрай тяжких економічних умовах. Ми вже давно вичерпали свій фінансовий ресурс і запас матеріалів, які спрямовували на безпечне та безперервне перевезення пасажирів», - сказано у ньому.

Перевізники просять мера «негайно вирішити питання про підняття тарифу на пасажирські перевезення».

Вони також заявили про можливе припинення роботи: «Хочемо попередити: якщо найближчим часом питання не вирішиться і не буде винесено на засідання виконавчого комітету, ми змушені будемо зупинити роботу, і це не наша примха. Швидше за все, це безвихідь. Далі так працювати ми не можемо та й не хочемо».

Нагадаємо, 24 січня олександрійська мерія опублікувала офіційне повідомлення, яке стосується підвищення вартості проїзду в міському транспорті.

Мета проекту – «встановлення економічно обґрунтованих тарифів на перевезення одного пасажира за одну поїздку на міських автобусних маршрутах загального користування». Запланований розмір підвищення влада не повідомила.