«Гаряча лінія» мера Кропивницького працюватиме цілодобово

Перегляди: 1551

«Гаряча лінія» міського голови Кропивницького працюватиме цілодобово й об’єднуватиме всі комунальні служби.

Про це повідомив координатор сервісного центру Андрій Лейбенко, передає прес-служба мерії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми встановили програмний комплекс, який дозволить об’єднати всі комунальні підприємства міста. Тобто одразу після завершення вхідного дзвінка на "Гарячу лінію" заявку на моніторі свого комп’ютера вже буде бачити фахівець відповідної комунальної служби, - зазначив він. - Така система дозволить вирішувати максимум проблем містян у короткий термін».

За словами координатора сервісного центру, на практиці це виглядатиме так: оператор оформлює заявку від громадянина і визначає відповідальне підприємство за ситуацію, що сталася. Отримувач заявки після ознайомлення у програмі встановлює статус «взято до роботи» і має одразу виїхати на місце для усунення проблеми. Після виконання робіт відповідальна особа під заявкою пише коментар, що робота виконана. Оператор у телефонному режимі має отримати від виконавця підтвердження про усунення проблеми. Отримавши підтвердження, він закриває у програмі заявку.

Андрій Лейбенко наголосив, що така організація роботи операторів «Гарячої лінії», АДС та комунальних служб у найближчому майбутньому дасть можливість відійти від паперових відповідей і бюрократії. Також у планах долучити до системи управління розвитку транспорту та зв’язку, щоб оператори мали змогу онлайн відслідковувати рух громадського транспорту.

Протягом квітня сервісний центр працюватиме у тестовому режимі.

Номер телефону «Гарячої лінії» міського голови Кропивницького - 0-800-217721.