Кузьменко прокоментував інформацію щодо закриття дитсадка у Долинській

Перегляди: 1297

На апаратній нараді в облдержадміністрації голова ОДА Сергій Кузьменко прокоментував інформацію щодо закриття дитсадка у Долинській та попросив, аби йому організували зустріч із мером міста Вірою Тернавською, щоб зрозуміти ситуацію.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«До мене звернулися кілька родин щодо дитячого садка, сподіваюся, що це непорозуміння. Скаржаться з приводу, якщо я не помиляюся, дитсадка "Івушка", розповідають, що якесь є бачення, яке не влаштовує батьків», - сказав Сергій Кузьменко.

Він попросив уважно ставитись до питань, які стосуються дитячих садків, адже виділяються значні ресурси для того, щоб в області з’являлися нові дитсадки. Зокрема, кілька дошкільних закладів з’являться в результаті освітньої реформи.

«Біля шкіл будуть комплекси навчально-виховні, де буде створено умови для дитсадків. Це державна політика. Переконаний в тому, що на всій території області ця політика державна буде підтримана», - зауважив Кузьменко.

Нагадаємо, у Долинській міська влада планує закрити дитсадок «Івушка». Заступник мера Юрій Леуш у бесіді з кореспондентом CBN пояснив, що нині проводиться моніторинг усіх дитячих закладів міста і щодо наповнюваності, і відвідування їх дітьми. Але наголосив, що педколектив дитсадка «Івушка» мав би працювати краще у плані наповнюваності його дітьми.

Батьки, зі свого боку, вважають, що ідея ліквідувати дитсадок належить міському голові Долинської Вірі Тернавській, і робиться це для того, аби продати розташовану в мальовничому місці будівлю, відремонтовану самими батьками.